Aquest agost no hi haurà el tradicional Mercat Vell a Conesa!

Posted: 7 Juliol 2020 by mercatvellconesa in General

El proper primer dissabte d’agost no ens podrem trobar als carrers de Conesa! No hi haurà parades als carrers, no estaran les entrades obertes, no es faran exposicions pels diferents espais del poble…

L’equip organitzador, amb coordinació amb l’ajuntament de Conesa, hem decidit no celebrar aquest any la dotzena edició del Mercat Vell donat que resulta impossible mantenir les mesures higièniques en un acte multitudinari pels carrers del poble. Tot hi preveure la possible cancel·lació des de ja fa mesos, s’ha esperat fins a veure com evolucionava la pandèmia per prendre la decisió d’anular-lo, doncs ja hi havia moltes activitats programades des  d’abans del mes de març.

Des de l’organització volem agrair la comprensió que heu mostrat els responsables de les activitats contactades i també l’interès de paradistes i visitants, que haeu contactat per interessar-vos per la celebració del Mercat Vell.

A totes i a tots se us convidem per a l’agost de 2021, quan, esperem poder trobar-nos altre cop tots junts a Conesa, per celebrar una festa que ja és molt important a la nostra comarca.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s